VIDEO: OLED monitor možete savijati i izravnavati

0
54

Dolaskom OLED tehnologije zasloni poput televizora i monitora su dobili neke potpuno nove mogućnosti pa smo već imali priliku vidjeti TV koji se vadi iz role kada vam zatreba, zaslone debljine papirnatog postera, kao i ogromne zakrivljene površine svih oblika pretvorene u jedinstvene zaslone.

Corsair nam sada nudi novi Xeneon Flex monitor koji ima mogućnost savijanja i izravnavanja zaslona prema potrebi.

Ovaj 45-inčni monitor razvijen u suradnji s LG-jem vam omogućuje da podešavate njegovu zakrivljenost prema osobnoj želji i potrebi. To znači da možete jednostavno zgrabiti njegove vertikalne rubove i savinuti ih u bilo koji oblik do kuda ide, a potom na isti način jednostavno izravnati zaslon, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Monitor ima razlučivost od 3,440 x 1440 piksela, omjer stranica 21:9 i nudi osvježavanje od 240 Hz. Zaslon radi s NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync Premium tehnologijama koje će vam omogućiti vrhunsku sliku u gamingu te sadrži tehnologiju plavog svjetla LG Displaya koja bi vam trebala čuvati oči od naprezanja.

Corsair kaže da će cijenu novog monitora i detaljne specifikacije objaviti krajem ove godine, što znači da bismo ga uoči božićnih i novogodišnjih praznika mogli vidjeti u dućanima.

Original Article