VIDEO: Nosivi gaming zvučnik nosite oko vrata

0
174

Panasonic je na Gamescomu predstavio svoj novi audio proizvod, nosivi gaming zvučnik pod nazivom SoundSlayer Wearable Immersive Gaming Speaker System ili WIGSS.

Ovaj zvučnik težine od samo 244 grama postavljate oko vrata i spustite na ramena, a kada pokrenete svoju omiljenu igru dobit ćete surround zvuk u 360 stupnjeva pa ćete se osjećati kao da vas je netko ubacio direktno u središte gameplaya, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jedina loša stvar koju smo odmah primijetili je da zvučnik nije bežičan, ali zato u sebi ima ugrađen dvokanalni mikrofon sa sustavom poništavanja pozadinske buke, što znači da biste ga mogli koristiti umjesto slušalica za chatanje s članovima vašeg tima u multiplayer mečevima.

Panasonic kaže da se za odličan zvuk brine tehnologija pod nazivom MAGESS (Majestic Augmented Gaming Environment Sound System) s četverokanalnim zvučničkim sustavom, a nudi vam i 6 modova rada (zvuka), odnosno za igre, glazbu, filmove te tri gaming moda, RPG, FPS i Voice Mode, koji su optimizirani za određene žanrove igara i načine igranja/korištenja.

Zanimljivo je da je Panasonic ovaj nosivi gaming zvučnik razvio u suradnji s inženjerima zvuka Square Enixa koji su radili na igri Final Fantasy XIV, što znači da biste iz WIGSS-a najbolji zvuk trebali izvući upravo iz tog naslova.

Je li ovaj nosivi zvučnik doista gadget koji bismo si trebali nabaviti za igranje reći ćemo vam kada ga dođemo u priliku isprobati.

Original Article