VIDEO: Nevera vs Lamborghini Aventador SVJ

0
53

Do sada smo već više puta svjedočili nevjerojatnom ubrzanju Rimac Nevera hiperautomobila od 1914 konja koji je u stanju od nule do stotke doći za manje od 2 sekunde.

Hrvatski hiperautomobil se pokazao napobjedivim na trkaćim stazama, u drag race utrkama na 402 metra protiv brojnih najbržih benzinaca današnjice, a sada je ekipa iz Top Geara odlučila provjeriti kako će se nositi protiv Lamborghini Aventador SVJ automobila, koji slovi kao jedan od najbržih serijskih trkaća današnjice.

Kao što je bilo za očekivati, Lamborghini od 690 konja, sa svojim ubrzanjem od nule do stotke za 2,9 sekundi nije imao nikakve šanse protiv Nevere, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Chris Harris iz Top Geara je ostao šokiran otkrivši da je od samog početka utrke Nevera ostavila Lamborghinija tako daleko, da ga uskoro gotovo nije mogao ni vidjeti u retrovizoru.

Jedina stvar koja je na strani Lamborghinija je cijena koja je za nekih pet puta niža od cijene Nevere koja će vam iz džepa izvući oko 2 milijuna eura ako poželite sjesti u najbrži električni serijski auto na svijetu.

Original Article