VIDEO: Najbolja gitara za učenje sviranja

0
64

Na Kickstarteru je uspješno "crowdfundan" projekt AeroGuitar, zanimljive gitare honkonške tvrtke Aeroband, namijenjene prvenstveno početnicima koji su odustali od sviranja kada su prvi puta jagodicama svojih prstiju pokušali stisnuti žicu.

Kako bi učenje gitare bilo čim ugodnije i bez stresa, Aeroband je napravio instrument koji sadrži žice od silikona, koje će vam sačuvati kožu na jagodicama od žuljeva, a glavna stvar je potpuno novi sustav učenja (tutoriala) koji radi u kombinaciji s AeroGuitar aplikacijom i za koji tvrde da će vas naučiti svirati osnove gitare za samo tri minute.

Uz Easy Chords Mod, možete svirati otvorene akorde ili bilo koje složene akorde na AeroGuitaru jednim jednostavnim pritiskom na žice, pri čemu ćete prste trebati samo pritisnuti na pragove koji su osvijetljeni LED rasvjetom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Sa šarenim indikatorima od 12 pragova, AeroGuitar vam omogućuje da bez napora pratite promjene akorda pjesme koju vježbate. Uživajte u pogodnosti da uvijek znate koje akorde svirati. Uz 'bezbolne' silikonske žice AeroGuitara, nelagoda pritiskanja čeličnih žica stvar je prošlosti. U kombinaciji s jastučićima senzora pritiska koji reagiraju vrlo brzo, prebiranje žica i sviranje nota na gitari nikada nije bilo ugodnije", navodi Aeroband.

Desna strana AeroGuitara koristi prave žice, što pruža autentičan osjećaj u kojem uživate dok svirate, a besplatna aplikacija AeroGuitar, omogućuje vam učenje korak po korak uz jednostavne upute. Pomoću uputa unutar aplikacije možete zasebno vježbati obje ruke uz intuitivan i postepen pristup lekcijama od jednostavnih prema složenim.

Pored svega toga aplikacija vam omogućuje korištenje raznovrsnih zvukova akustične ili električne gitare s obiljem efekata, a ugrađeno pojačalo sa zvučnicima omogućiti će vam da sve što svirate odmah i čujete bez korištenja vanjskih pojačala. I na kraju još treba spomenuti da uz gitaru dobivate i mikrofon za pjevanje koji spajate direktno na nju.

Ako gitaru naručite preko Kickstartera to će vas zadovoljstvo koštati 2.661 kn plus troškovi poštarine.

Original Article