VIDEO: Na sajmu ste mogli oprati zube na hi tech način

Mada je preporuka svih zubara širom svijeta da pravilno četkanje zubi mora trajati najmanje tri minute, francuska tvrtka FasTeesH tvrdi da ćete s njihovom četkicom pod nazivom Y-Brush koju su predstavili na CES 2019 sajmu, iste rezultate postići u samo 10 sekundi.

Umjesto da malom četkicom četkate dio po dio zubne šupljine, Y-Brush će vam za pet sekundi očistiti čitavo gornje zubalo, a za dodatnih 5 i donje.

Kako bi se postigla savršena učinkovitost, FasTeesH se udružio sa zubarima, uz čiju pomoć je razvijen dizajn nalik na zaštitne gume kod boksača s najlonskim vlaknima koja su postavljena pod kutem od 45 stupnjeva, odnosno onim kakav preporučuju i dentisti za pravilno pranje zubi klasičnim četkicama.

Kada na gadget nanesete pastu i stavite ga u usta, na raspolaganju imate tri moda vibracija između kojih ćete moći odabrati onaj koji vam je najugodniji, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Y-Brush se prodaje po cijeni od 109 eura i dolazi s drškom, četkom, stanicom za punjenje i aplikatorom zubne paste.

Nije nam poznato koliko je posjetitelja CES-a pralo zube ovom "visokotehnološkom" četkom, niti jesu li svi koristili istu.

Original Article