Mada je preporuka svih zubara širom svijeta da pravilno četkanje zubi mora trajati najmanje tri minute, francuska tvrtka FasTeesH tvrdi da ćete s njihovom četkicom pod nazivom Y-Brush koju su predstavili na CES 2019 sajmu, iste rezultate postići u samo 10 sekundi.

Umjesto da malom četkicom četkate dio po dio zubne šupljine, Y-Brush će vam za pet sekundi očistiti čitavo gornje zubalo, a za dodatnih 5 i donje.

Kako bi se postigla savršena učinkovitost, FasTeesH se udružio sa zubarima, uz čiju pomoć je razvijen dizajn nalik na zaštitne gume kod boksača s najlonskim vlaknima koja su postavljena pod kutem od 45 stupnjeva, odnosno onim kakav preporučuju i dentisti za pravilno pranje zubi klasičnim četkicama.

Kada na gadget nanesete pastu i stavite ga u usta, na raspolaganju imate tri moda vibracija između kojih ćete moći odabrati onaj koji vam je najugodniji, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Y-Brush se prodaje po cijeni od 109 eura i dolazi s drškom, četkom, stanicom za punjenje i aplikatorom zubne paste.

Nije nam poznato koliko je posjetitelja CES-a pralo zube ovom "visokotehnološkom" četkom, niti jesu li svi koristili istu.

Original Article