VIDEO: Izvrstan zbunjujući trailer novog Matrixa

0
156

Film The Matrix Resurrections nije remake već uskrsnuće franšize 18 godina nakon trećeg dijela serijala za koji smo bili uvjereni da je posljednji jer je priča bila potpuno zaokružena i zatvorena. Krivo!

Warner Bros je okupio ekipu koja nam želi pokazati da se tu ima još ponešto za reći, uz dodatak najnovijih tehnologija specijalnih efekata, računalne grafike, bogatog budžeta i legendarne glumačke ekipe koja je stekla kultni status.

Iz tog razloga s nestrpljenjem smo dočekali službeni trailer filma The Matrix Resurrections i sada možemo reći da nas je potpuno uvukao, iako nam zapravo nije otkrio nikakve detalje o priči i radnji.

Trailer kroz koji se proteže izvrsna glazba Jefferson Airplanea, odnosno svevremenska pjesma White Rabbit iz 1967. godine, prikazuje svu raskoš produkcije, dok nas istovremeno podsjeća na svijet Matrice, od kada je Neo postao svjestan da nešto ne štima u svijetu u kojem živi, pa sve do trenutka kada je počeo predstavljati prijetnju umjetnoj inteligenciji koja je stvorila uvjerljivi virtualni lažni svijet zbog čega se često zapitamo živimo li i svi mi zapravo u nekoj simulaciji, Matrici.

Nećemo vam ovom prilikom spojlati trailer i prepričavati kako smo mi shvatili radnju nadolazećeg filma već vam prepuštamo da samo izvlačite zaključke nakon što pogledate ovaj video.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)