VIDEO: Iživljavanje na Google Pixel 5 telefonu

0
141

U listopadu ove godine Google je lansirao svoj novi telefon Google Pixel 5 koji je prvi u svijetu dobio nadogradnju na novi Android 11 operativni sustav.

Ekipu s YouTube kanala JerryRigEverything nije previše zanimalo kakve su performanse Googleovog telefona u radu, igranju, snimanju fotki i videa, korištenju značajke Battery Share, već su mu po starom dobrom običaju odlučili provjeriti izdržljivost, pri čemu se nisu koristili standardnim crash-testovima pada s visine od pola metra, metra i dva metra, već su mu doslovce izvadili dušu savijanjem, grebanjem i rezanjem, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U testovima grebanja razine 6 i 7, uređaj se pokazao podjednako izdržljiv kao većina današnjih teledfona. Mada je kućište napravljeno od plastike i nije tako izdržljivo kao metalna šasija, uređaj je uspješno prošao test, a prilično dobro je odradio i uranjanje u vodu, zagrijavanje brener plamenikom, savijanje i rezanje do "mesa" (hardvera).

Mada nam ovaj test ne djeluje kao nešto što će nas natjerati na kupnju Piksela 5, moramo reći da smo zadovoljni i pomalo zavidni majstorima s JerryRigEverythinga, jer imaju jedan od najboljih poslova na svijetu koji im istovremeno omogućuje iživljavanje, dok ih istovremeno oslobađa od stresa. Koji biste vi uređaj voljeli terorizirati na ovakav način možete nam reći u svojim komentarima na našem Fejsu.

Original Article