VIDEO: Igrajte brzi multiplayer kviz na Netflixu

0
80

Triviaverse je novi Netflixov kviz koji možete igrati na svojem televizoru ili drugom uređaju sami ili protiv nekog od članova obitelji ili prijatelja.

Kviz igre su brze i obično traju manje od 4 minute, a pitanja su tipično "kvizaška" te pokrivaju jako široka područja.

Ako igrate sami, svaka partija se sastoji od dvije runde odnosno dva seta pitanja na koja trebate točno odgovoriti unutar zadanog vremena. To znači da unutar zadanog vremena možete odgovoriti na više ili manje pitanja pa je preporučeno igrati brzo i ne gubiti dragocjeno vrijeme na predugo razmišljanje. Za svako pitanje imate 4 ponuđena odgovora, a odgovor odabirete virtualnim D-padom, odnosno smjerovima gore-dolje i lijevo-desno na svojem daljinskom upravljaču ili pomoću miša ili tipkovnice.

Nakon partije dobit ćete bodove s kojima ćete prolaziti (ili nećete) određene "težine" koje će vam pokazati koliko dobro igrate i kakav ste znalac, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U igri za dva igrača su također dvije runde s po dva seta pitanja za svakog igrača. Kada odigrate svoj set pitanja, dodajete daljinski "protivniku", koji ima isto vrijeme na raspolaganju kao i vi, a nakon dvije runde pobjednik je onaj tko skupi više bodova. Po nama je jedini nedostatak ovog sustava u tome što svaki igrač ima drugačija pitanja, no pravim kvizašima to neće predstavljati preveliki problem.

Obzirom da su sva pitanja i odgovori na engleskom, eventualnu prednost će imati oni koji bolje barataju tim jezikom.

Isprobavši igru otkrili smo još jednu cool foru, dobacivanje u trenutku kada suparnik smišlja odgovor, kako biste mu poremetili koncentraciju.

Isprobajte Triviaverse jer se isplati, vjerujte.

Original Article