VIDEO: Gadget za savršeno sprejanje tijela

Wagner je njemački proizvođač industrijskih sustava za bojanje i lakiranje, čiji se proizvodi koriste i u tvornicama automobila. Nakon što je usavršio tehnologiju za savršeno sprejanje metalnih, drvenih i plastičnih površina, Wagner se odlučio okušati i u kozmetičkoj industriji, pa je na ovogodišnjem CES sajmu predstavio Ioniq, gadget za sprejanje tijela uljima za sunčanje, zaštitnim premazima protiv komaraca i drugim kozmetičkim proizvodima koji se nanose na kožu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za razliku od drugih sličnih rješenja u sprejevima, Ioniq koristi tehnologiju koja se temelji na magnetizmu, odnosno magnetskom privlačenju kože i ioniziranih čestica tekućine. To omogućuje gadgetu da sprejem savršeno prekriva kožu korisnika, bez obzira iz kojeg položaja sprejali, ili ga nanosili na prednju stranu tijela ili na leđa, kao što možete vidjeti u ovom videu.

To znači da na svoje tijelo nećete nanositi više ulja za sunčanje nego što je potrebno, jer će se tekućina uvijek pravilno raspoređivati, zahvaljujući magnetskom polju između kože i spreja, a to će funkcionirati, kako kažu, čak i na jakom vjetru, pa na vašoj koži nikada neće doći do razmazivanja sredstva zbog viška ulja ili kreme.

Gadget posjeduje odvojive posude (patrone) s različitim sredstvima za tretiranje kože koje će se moći odvojeno kupovati i zamjenjivati. Cijena za sada još nije formirana, ali Wagner kaže da će vjerojatno koštati nešto više od 100 eura.

Original Article