Veterani originalne trilogije rade na Mass Effect 5

0
48
veterani-originalne-trilogije-rade-na-mass-effect-5

Nije tajna da BioWare već neko vreme radi na novoj Mass Effect igri. Mali tim je već godinama u preprodukciji na projektu i već smo videli više tizera. Dugogodišnji fanovi serijala su nedavno bili zadovoljni saznanjem da novu igru prave veterani iz originalne trilogije.

Dugogodišnji BioWare dev i trenutni direktor projekta, Mike Gamble, nedavno je potvrdio fanovima na Twitteru da su kreativni direktor, direktor igre, direktor umetnosti i izvršni producent Mass Effect 5 svi bivši developeri iz originalne trilogije. Dugo se šuškalo da će sledeća Mass Effect igra videti povratak nekoliko likova iz originalne trilogije, kao i povratak u Mlečni put, udaljavajući se od događaja iz Andromede.

Rani tizeri su pokazali stil umetnosti koji je mnogo više u skladu sa onim što znamo iz originalne tri igre Mass Effect. Međutim, još uvek ima mnogo toga što ne znamo i još smo daleko od toga da igramo igru.

Glavni fokus BioWarea trenutno je Dragon Age Dreadwolf, koji bi mogao biti objavljen već ove godine ako sve ide dobro. Nakon toga, BioWare može razmišljati o premeštanju nekih resursa kako bi se ubrzao prema razvoju sledeće Mass Effect igre.

EP, Art Director, Creative Director, Game Director are

all trilogy vets.

— Michael Gamble (@GambleMike) March 23, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More