Veliki apdejt za CS:GO donosi Operaciju Riptide, kraće mečeve i rešava problem sa Dust 2

0
220

Najnoviji veliki apdejt za CS:GO se uveliko priprema u kuhinji kompanije Valve i donosi razne novitete i izmene na ustaljenim poljima.

Novitet je Operacija Riptide koja sa sobom donosi kraće mečeve u 5v5 formatu, sa pobednikom kroz 16 odigranih rundi. Naravno tu su i potpuno novi skinovi za karaktere, sa izazovima koje je potrebno kompletirati do svršetka operacije u februaru naredne godine. Novitet i pravo iznenađenje je štit, relikvija iz starijih Counter-Strike igara, ali on neće biti dostupan kroz competitive mečeve.

Što se promena tiče, granate se sada mogu ostavljati saigračima, M4A1 je dobio veliki buff i nanosi više štete pri pucanju u telo, dok je Deagle nerfovan i čini manje štete.
Najveća promena dolazi kod Dust 2 mape i odnosi se na smanjenje vidljivosti iz T baze ka duplim vratima, odnosu mestu određenom za prolazak CT igrača ka B sajtu.

Ovo je najveća promena na najpopularnijoj mapi u igri, a može se reći i dugo očekivana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

We're adding new maps during the Operation and updating Ancient and Dust2. Here's a sneak peek at Dust2 changes: pic.twitter.com/2nCfoFktYi

— CS:GO (@CSGO) September 22, 2021

The post Veliki apdejt za CS:GO donosi Operaciju Riptide, kraće mečeve i rešava problem sa Dust 2 appeared first on PLAY!.

Original Article