Velike su šanse da Senua’s Saga: Hellblade 2 izlazi ove godine

0
54
velike-su-sanse-da-senua’s-saga:-hellblade-2-izlazi-ove-godine

Senua’s Saga: Hellblade II je bila prva video igra za Xbox Series X/S koju je najavio Microsoft, a zvanično je predstavljena zajedno sa konzolom tada sledeće generacije tokom The Game Awards 2019. Uprkos ranoj najavi, status datuma izlaska Hellblade II ostaje nepoznat. Uz to, Microsoft bi konačno mogao da nagovesti izdanje igre – sa mogućim lansiranjem kasnije ove godine.

Kako je otkrio korisnik Reddita „BriefBattle“, Microsoft je nedavno objavio potpuno novi oglas na svojoj YouTube stranici (ispod teksta) za Xbox Game Pass – posebno fokusiran na izdanja za 2023. Pored klipova već objavljenih igara (Hi-Fi RUSH, Minecraft Legends, Guilty Gear Strive itd.), reklama je takođe pokazala neke od već poznatih i predstojećih Game Pass naslova planiranih za puštanje tokom 2023. godine.

Zanimljivo, pored sličnih Lies of P, Forza Motorsport, Starfield i drugih, reklama je nakratko prikazala i Senua’s Saga: Hellblade II – sugerišući da je igra takođe planirana za puštanje negde tokom 2023. godine.

Kao što je pomenuto, Hellblade II je najavljen godinu dana pre lansiranja Xbox Series X/S, tako da bi neki mogli da vide da je igra još u razvoju bez zvaničnog datuma objavljivanja i to mnogo godina nakon izdavanja konzole sledeće generacije.

Sa svim u vidu, prvi Hellblade je bila odlična igra koja je izazvala razmišljanje, tako da je tim u Ninja Theory više nego zaradio onoliko vremena koliko im je potrebno da stvori nastavak. Ipak se nadamo da će izaći 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More