Većina sadržaja iz Modern Warfare 2 će se preneti u CoD: Modern Warfare 3

0
71
vecina-sadrzaja-iz-modern-warfare-2-ce-se-preneti-u-cod:-modern-warfare-3

Activision je objasnio kako će igrači moći da prenesu većinu svojih prikupljenih sadržaja iz Call of Duty: Modern Warfare 2 u Modern Warfare 3.

U novom blog postu koji detaljno objašnjava šta će i šta neće biti preneto, tvrdi se: “Po prvi put u istoriji Call of Duty serijala, velika količina sadržaja iz prethodne Modern Warfare igre će se preneti – ili ‘nastaviti’ – i biti dostupna u sledećem Modern Warfare naslovu.”

Prema članku, većina sadržaja koji je trenutno dostupan igračima u Modern Warfare II i trenutnoj verziji Warzone biće dostupna u Modern Warfare 3.

To uključuje “oružje i kozmetički sadržaj, uključujući pakete, operatore i druge nagrade i otključavanja iz igre”.

Izuzeci će uključivati sadržaj koji se odnosi na funkcije igranja koje možda neće biti u Modern Warfare 3.

“Na primer, ako MW3 nema taktičko amfibijsko vozilo ili specifičan komad taktičke ili smrtonosne opreme u bilo kojim režimima igre, bilo koji skinovi koje ste otključali za ove predmete u MW2 neće biti u MW3”, kaže se.

Takođe se navodi da Wartracks (muzika) iz Modern Warfare 2 neće preći na treću igru, a neće biti ni ‘povratka’, što znači da sve što je otključano u trećoj igri neće biti dostupno u drugoj.

Svi operatori i skinovi operatora koje je igrač otključao u Modern Warfare 2 takođe će preći na Modern Warfare 3. To uključuje sadržaj koji više nije dostupan za kupovinu ili je bio dostupan samo određeno vreme (npr. tokom sezone), mada novi igrači neće moći da pristupe ovome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More