Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 tiho izrađen iznova od strane studija Chinese Room i ima rok izlaska

0
59
vampire:-the-masquerade-–-bloodlines-2-tiho-izradjen-iznova-od-strane-studija-chinese-room-i-ima-rok-izlaska

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je dobio novi rok izlaska i trejler nakon odlaganja na neodređeno.

Na YouTubeu, nalog World of Darkness je objavio novi trejler za Bloodlines 2, koji otkriva isečke i snimke gejmpleja uz rok izlaska u jesen 2024. godine. Igra je doživela značajna kašnjenja od njene najave, pa čak i promenu razvojnog tima, sa prelaskom proizvodnje sa Hardsuit Labs na The Chinese Room.

Sajt izdavača Paradox Interactive za Bloodlines 2 navodi da će kompanija do kraja 2023. godine otkriti sve likove u igri. Na početku 2024. godine, oni će pružiti više informacija o stilovima igre, disciplinama i drugim mehanikama, sa video snimkom gejmpleja koji sledi. Sajt navodi da su detalji o prednarudžbama i tačnom datumu izlaska još uvek predstojeći, iako je naslov dostupan za dodavanje na wishlist na Steamu. Što se tiče zapleta, veb stranica navodi da će igrači biti u Sijetlu i odlučiti u kom pravcu će grad krenuti dok počinje rat.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je zakazan za izlazak u jesen 2024. godine. Trenutno nije jasno na kojim će konzolama naslov biti dostupan, mada će verovatno biti dostupan na svim trenutnim konzolama i PC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More