Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 konačno izlazi 2023. godine

0
73

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je trebao da bude objavljen još davno, ali problemi u razvoju doveli su do ponovljenih kašnjenja igre. U ovom trenutku, na projektu radi novi tim, i iako još uvek nemamo novi datum objavljivanja, Paradox Interactive smatra da je lansiranje 2023. sasvim moguće.

U intervjuu za Privata Affarer, izvršni direktor Paradoxa, Fredrik Vester, rekao je da će tim „verovatno moći da odredi datum lansiranja“ za Bloodlines 2 uskoro. Vester je takođe rekao da izdanje iz 2023. „apsolutno nije nemoguće“, što je daleko od potvrde, ali je to možda najpozitivnije ažuriranje koje smo imali o razvoju ove igre već neko vreme.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je prvi put najavljen na GDC-u 2019. godine, sa Hardsuit Labs kao razvojnim studijom sa ciljem da igra izađe 2020. godine. Krajem 2020. godine, kreativni kontakti na projektu su napustili i igra je morala biti odložena. Godine 2021, Paradox je ušao i odložio igru na neodređeno vreme i stavio je u ruke novog razvojnog studija, što je dovelo do daljih otpuštanja u Hardsuit Labs.

Kada je Hardsuit Labs uklonjen iz projekta, Paradox je bio blizu potpunog otkazivanja igre, ali je na kraju izdavač odlučio da projekat stavi u ruke novog tima. S obzirom na Vesterove nedavne komentare, možemo očekivati zvaničnije ažuriranje razvoja igre negde u narednim mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 konačno izlazi 2023. godine appeared first on PLAY!.

Original Article