Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 izlazi tek u drugoj polovini 2021. godine

0
40

Čekanje na Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 se nastavlja.

Nakon što je Paradox Interactive odložio igru avgusta ove godine, novi datum nije pružen, već je samo rečeno da se igra pomera za 2021. godinu. Fanovi željni novih vampirskih avantura bi želeli da Bloodlines 2 izaće početkom godine, ali izgleda da to neće biti slučaj.

Pročitajte još: Vampire the Masquerade – Shadows of New York

Direktor studija Paradox je u nedavnom intervjuu naveo kako se Bloodlines 2 najverovatnije neće pojaviti u prvih 6 meseci naredne godine, već će fanovi morati da pričekaju do druge polovine godine. Razlog za ovo je prilagođavanje igre za Playstation 5 i Xbox Series konzole.

Paradox nije dobio verziju next-gen konzola namenjeni developerima, što je odužilo sam proces razvoja, a otežanom razvoju su doprineli i pandemija korona virusa, kao i brojni odlasci zaposlenih u jeku produkcije igre, poput glavnog pisca Brajana Micode.

Podsećamo da ovo nije prvo odlaganje za Vampire: The Masquerad – Bloodlines 2, pošto je izlazak igre bio planiran još za početak ove godine, kada je bila odložena za avgust. Nadamo se samo da rad na Battle Royale spin-offu nije jedan od razloga odlaganja.

The post Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 izlazi tek u drugoj polovini 2021. godine appeared first on PLAY!.

Original Article