Vampire Survivors dobija novi DLC ovog meseca

0
66
vampire-survivors-dobija-novi-dlc-ovog-meseca

Nakon iznenadne pobede na BAFTA 2023, nadmašivši Elden Ring i GoW Ragnarok, tim koji stoji iza Vampire Survivors je objavio da igra dobija novo proširenje 13. aprila. Novi DLC će se zvati Tides of the Foscari, i kao i prethodni, doneće novi nivo, nove likove, novo oružje, dodatna dostignuća za lov i nove muzičke numere.

Narativ u Tides of the Foscari će odvesti igrače u pejzaže Zapadne Evrope i šumovita područja. Inspirisan bajkama i folklorom, okruženje DLC-a nalazi se na mestu zvanom Velika šuma, dom raznih magičnih čudovišta, čarobnjaka, poluljudi, duhova, anđela, demona i drugih stvari koje ćete želeti da izbegnete. Međutim, ovde se nalazi Foskari akademija, škola koja ima za cilj razvoj ratnika, učenjaka i vođa Vampire Survivors grupe.

Sa novom ekspanzijom, igrači će dobiti novi sadržaj koji se može igrati, uključujući osam likova, 13 oružja, binu, sedam muzičkih numera i 20 dostignuća. Kao i kod prethodnog DLC-a, ako imate 100% progresiju, ona će postati zastarela, jer će nova dostignuća biti dodata u igru.

Studio Poncle je već imao otvorenu neku vrstu privatnog testa na WASD konvenciji u Londonu ovog vikenda, što je omogućilo igračima da se rano upoznaju sa novim DLC-om. Ekspanzija Tides of the Foscari za Vampire Survivors koštaće samo 1,99 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More