Valve već planira next-gen izdanja za Steam Deck

0
31

Steam Deck je do sada bio ogroman uspeh za Valve, a kompanija je nedavno otkrila planove za buduće generacije ručnih uređaja. Sada je jedan od Valveovih dizajnera otkrio nešto više o tome kako izgleda budućnost Steam Deck-a.

Steam Deck je nedavno postao dostupan za pretprodaje u Aziji, i kao rezultat toga, Valve je intervjuisan od strane medija, uključujući japanski časopis Weekly Famitsu (preko VGC). U intervjuu, Valveov dizajner, Greg Kumer, potvrdio je da će „u budućnosti postojati sledeća generacija Steam Deck proizvoda“.

Međutim, „tema, veličina i oblik“ će se promeniti. U stvari, Valve bi u budućnosti mogao čak razmotriti i Deck fokusiran na streaming, koji bi igračima omogućio pristup servisima za striming u oblaku kao što su GeForce Now, Xbox Cloud Gaming, Stadia, Luna i drugi.

Valve takođe ističe da će nastaviti da traži načine da poboljša Steam Deck u njegovom trenutnom obliku. Od lansiranja ranije ove godine, Valve je već izdao brojna ažuriranja softvera, koja su poboljšala stvari poput trajanja baterije i upravljanja napajanjem, režima van mreže i drugih funkcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Valve već planira next-gen izdanja za Steam Deck appeared first on PLAY!.

Original Article