Valve radi na igri sa do sada neviđenim gejmplejom i zagonetkama

0
66
valve-radi-na-igri-sa-do-sada-nevidjenim-gejmplejom-i-zagonetkama

Od kada je Steam platforma porasla u popularnosti, videli smo da je Valve pomerio svoj fokus sa primarnog razvoja video igara. Uprkos tome, tim nastavlja da radi na novim igrama, a brojni zaposleni dele činjenicu da Valve trenutno vredno radi na nenajavljenom naslovu za koji se kaže da sadrži “ambiciozan nikada viđen gejmplej“, uključujući zagonetke.

Kako je otkrio korisnik Twittera Faizan Shaikh, umetnik Valvea Boyang Zhu i dizajner igara Majkl Anderson ažurirali su svoje LinkedIn profile, nehotice otkrivajući da kreator Half-Life-a i Portala trenutno radi na nenajavljenom naslovu.

Dok Zhuov profil nudi malo dodatnih informacija osim činjenice da tim razvija novu igru, Andersonova lista pokazuje da Valve radi na naslovu od 2021. godine i da će imati “ambiciozan, nikada ranije viđen gejmplej” uz “AI, mehanika igrača i zagonetke [razvijene] od nule.”

Iako je nesumnjivo uzbudljiv, Valve je poznat po tome što je otkazao mnoge projekte u razvoju koji nikada ne ugledaju svetlost dana – a kamoli zvanično saopštenje. Ipak, nakon nedavne najave Counter Strike 2 i objavljivanja Half-Life Alyx 2020. godine, čini se da se Valve polako ali sigurno vraća razvoju igara. Nadamo se da će ovaj “ambiciozni“ naslov biti zvanično najavljen uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More