Valve će konačno popraviti Team Fortress 2

0
74

Prošle godine, Team Fortress 2 je dostigao novi maksimum u broju igrača svih vremena nakon letnjeg ažuriranja igre, što je trebalo da reši neke velike probleme sa igrom u njenom trenutnom stanju. Nažalost, botovi i dalje bujaju u online lobijima skoro godinu dana kasnije. Zajednica je protestovala zbog toga prošle nedelje u nadi da će privući Valveovu pažnju i izgleda da je ta strategija konačno uspela.

Valve već neko vreme nije ažurirao Team Fortress 2 na neki značajniji način, uprkos tome što je igra još uvek prilično popularna. Međutim, kompanija još uvek unovčava na tržištu igara, prodaje chestove i kozmetičke artikle, i uzima deo celokupne prodaje ostvarene na tržištu zajednice. Online igre su takođe u velikoj meri kontrolisane upotrebom botova, koji spamuju tekstualne i glasovne kanale, izbacuju igrače i koriste sredstva varanja kao što je aimbot.

Zbog ovih tekućih problema, fanovi Team Fortress 2 su se udružili za kampanju Save TF2, gurajući poruku na društvenim medijima. Jedan obožavatelj se čak obukao kao TF2 špijun i stajao ispred Valve štaba sa natpisom „#SaveTF2“. Ovo je možda izazvalo neugodan razgovor između Valvea i vlasnika zgrade, pošto su menadžeri imovine kasnije naterali fana da napusti prostorije.

Činilo se da je sve ovo konačno privuklo Valveovu pažnju. Na zvaničnom Twiter nalogu Team Fortress 2, Valve je napisao: „TF2 zajednica, čujemo vas! Mi volimo ovu igru i znamo da i vi volite. Vidimo koliko je ovo pitanje postalo veliko i radimo na poboljšanju stvari.”

Konkretni detalji još nisu objavljeni, a moglo bi proći neko vreme pre nego što Valve bude spreman da podeli svoj plan akcije.

TF2 community, we hear you! We love this game and know you do, too. We see how large this issue has become and are working to improve things.

— Team Fortress 2 (@TeamFortress) May 26, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Valve će konačno popraviti Team Fortress 2 appeared first on PLAY!.

Original Article