Valorant zvanično izlazi 2. juna

Najnoviji naslov kreatora League of Legends je već neko vreme dostupan putem zatvorene bete ograničenom broju igrača koji su dostavili svoje utiske i želje za promenama.

Valorant će 2. juna preći na drugu fazu aktivnog razvoja, tako što će postati dostupan u celom svetu kao besplatna multiplejer pucačina. Samim tim, zatvorena beta će se završiti par dana ranije, 28. maja, tako da će učesnici provesti neko vreme udaljeni od igre.

Zvanični izlazak ove mešavine CS:GO i Overwatch igara sa sobom donosi i novi sadržaj u vidu mape, agenta i moda igranja, tako da ćemo imati više sadržaja u odnosu na zatvoreno testiranje, i on će biti naknadno otkriven. Ovaj datum izlaska važi samo za PC platformu, odnosno Riot Launcher, dok postoje planovi da se ubuduće Valorant prenese na konzole i mobilne telefone.

Tokom ove faze pristup su imali samo gledaoci Valorant strimova na Twitchu koji su dobili specijalne ključeve za pristup, a sada će se broj igrača dodatno povećati i Riot Games je aktivirao još servera kako ne bi bilo opterećenja.

Valorant je izazvao dosta interesovanja kod igrača na samom početku, ali se kasnije pojavilo dosta žalbi na agresivni anti-cheat softver koji radi i kada je Valorant isključen, a ujedno prouzrokuje dodatne probleme sa drugim programima. U zvaničnoj objavi je navedeno da je glavni cilj pružiti iskustvo bez prisustva varalica, kao i da će poraditi na problemima koji postoje.

The post Valorant zvanično izlazi 2. juna appeared first on PLAY!.

Original Article