Valorant predstavio novu mapu – Pearl

0
109

Nakon serije kratkih tizera, Riot Games je i zvanično predstavio novu mapu, Pearl, koja će kao što se i nagoveštavalo biti smeštena u gradu ispod vode.
Polako se bližimo kraju nove Valorant sezone, zbog čega je idealno vreme za nov sadržaj. Već je potvrđeno da novog karaktera neće biti, ali ćemo zato dobiti mapu, Pearl, što je prva još od Fracture, koji je stigao u septembru prošle godine!

Stigao je video klip koji nam detaljnije prikazuje mapu, koja na prvi pogled stvarno izgleda prelepo. Za razliku od nekih ranijih mapa, ova ne bi trebala da ima posebnih dodataka, kao što su treći sajt, portali ili slično.

Join us for Dia do Santuário–a celebration of PEARL: The wonder beneath the waves. pic.twitter.com/7zR9zMiuY5

— VALORANT (@PlayVALORANT) June 16, 2022

Potvrđeno je da neće biti dodatnih odlaganja, već da mapa stiže na početku naredne sezone, koja će početi 22. juna! To znači da imate još par dana da dođete do željenog ranka, ili nagrada od Battle Passa, pre nego što se sav progres resetuje.

Na prvi pogled Pearl deluje kao da bi mogla da bude najlepša Valorant mapa, ali dok ne uđemo na server, teško je suditi. Verujemo da će kao i ranije igrači dobiti dve nedelje da nauče kako funkcioniše, pre nego što se pridruži ostalim mapama u Competitive mečevima.

Kakav utisak je na vas ostavio Pearl?

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Valorant predstavio novu mapu – Pearl appeared first on PLAY!.

Original Article