Valja li što dron od 160€? Unboxing i mala recenzija drona C-FLY Faith Mini

0
56
valja-li-sto-dron-od-160e?-unboxing-i-mala-recenzija-drona-c-fly-faith-mini

Stigao mi je dron (quadcopter) C-FLY Faith Mini – malo stariji model, ali sad košta oko 160€ s PDV-om i poštarinom pa možda i nije tako loš izbor. Ima vrlo dobro stabiliziranu kameru (gimbal s tri osi), motore bez četkica, GPS i vrlo dobar dome do oko 3 kilometra. Težina mu je oko 230 grama pa je zakon manje strog glede letenja s njim (naravno, i dalje postoje pravila pa ih proučite na linku: CCAA – Otvorena kategorija).

Kupiti ga možete na Banggood trgovini (trenutno je oko 160€): https://www.banggood.com/custlink/vmvIGKcOJo ili na Aliexpress-u (trenutno je oko 200€): https://s.click.aliexpress.com/e/_DkYdDeL

C-FLY Faith Mini 2 je isto na akciji – 235€ sa skladišta u Češkoj: https://www.banggood.com/custlink/KvDIvaLQk4

Pogledajte video (zapratite me na Youtube-u https://www.youtube.com/c/cile1977, pratite me i na Facebook-u https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Kao što vidite, dron je ultra stabilan – i dron i kamera. Sama kvaliteta videa nije ni blizu skupljih dronova – u rangu je ovih jeftinih nadzornih kamera, video zvona ili kamera za automobil, ali na mobitelima izgleda izvrsno.

Za mobitel će vam trebati C-Fly Go aplikacija koju za Android možete preuzeti u Trgovini Play ili u App Store ako ste na iPhone-u:

CFLY-GO

CFLY-GO

‎Cfly Go

‎Cfly Go

Developer: 俊 朱

Price: Free

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.