Valheim dolazi na Xbox konzole

0
57
valheim-dolazi-na-xbox-konzole

Valheim je lansiran kroz rani pristup 2. februara 2021. godine sa instant uspehom, prodavši 2 miliona primeraka za manje od dve nedelje i nadmašivši 10 miliona primeraka do jula prošle godine. Nakon uspeha na PC-u, survival sandbox igra će uskoro doći na Xbox konzole i Game Pass za manje od mesec dana.

Najavljeno tokom IGN-ovog Fan Fest-a 2023, developer Iron Gate Studio i izdavač Coffee Stain otkrili su da će nakon dve godine na PC platformi, Valheim konačno doći na Xbox 14. marta 2023.

Čini se da će Valheim nastaviti da radi pod Early Access etiketom čak i kada bude objavljen na Xbox-u. Ipak, u dve godine od svog prvog lansiranja Valheim je ažuriran sa pristojnom količinom novog sadržaja.

Septembra 2021. došlo je do prvog većeg ažuriranja sadržaja igre u obliku „Hearth & Home“ dodajući opšta poboljšanja igri, a istovremeno uvodeći nove stavke i još mnogo toga. Posle veoma dugog čekanja, konačno smo dobili ažuriranje „Mistlands“ u decembru 2022., donoseći sa sobom čitav niz novih sadržaja, neprijatelja, boss karaktera, NPC-a i još mnogo toga.

Iako je možda prošlo nekoliko godina od vrhunca igre, Valheim je i dalje ogroman naslov i sa najnovijim ažuriranjem Mistlands bolji je nego ikad. Korisnici Xbox konzola svih novijih generacija moći će da uživaju u Valheimu kada bude lansiran preko Game Preview na Xbox One i Xbox Series, kao i Game Pass 14. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More