Uživajte u nogometu na najvećem OLED TV-u na svijetu

0
53

Kao što smo predvidjeli u našoj najavi IFA 2022 sajma, u Berlinu se održava svojevrsno natjecanje proizvođača televizora velikih dijagonala, koji će biti posebno atraktivni ljubiteljima nogometa koji nemaju namjeru otići u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo.

LG je na IFA 2022 sajmu najavio prodaju najvećeg OLED televizora na svijetu, LG OLED evo Gallery Edition, modela 97G2.

Model 97G2 ima zaslon od 97 inča koji koristi LG-jeve samoosvjetljujuće piksele koji se mogu pojedinačno uključiti i isključiti za reprodukciju savršene crne, prirodnih boja i beskonačnog kontrasta.

S obzirom na to da nema pozadinskog osvjetljenja, kod OLED-a su moguća fantastična dizajnerska rješenja poput savitljivih displeja i televizora na izvlačenje.

Prema nedavnom istraživanju tržišta, OLED televizori ove će godine činiti 55 posto europskog premium TV tržišta, a do 2023. godine 66 posto. Istraživanje također predviđa da će u 2022. godini globalno biti isporučeno oko 14,9 milijuna televizora dijagonale veće od 70 inča, odnosno gotovo 17,1 milijun u sljedećoj godini.

LG-ev 97-inčni OLED evo Gallery Edition televizor odlikuje se OLED evo tehnologijom, α (Alpha) 9 Gen5 AI procesorom i naprednim algoritmima prikaza s pomoću kojih donosi realistične slike i, kako kažu, "kino-iskustvo gledanja". Model serije G2 od 97 inča također se ističe LG-evim Gallery Designom koji ga smješta u ravninu sa zidom.

Original Article