Uz mnoge druge i MGS Delta: Snake Eater izlazi 2024. godine

0
71
uz-mnoge-druge-i-mgs-delta:-snake-eater-izlazi-2024.-godine

Tokom prošlogodišnjeg PlayStation Showcase, Konami je zvanično najavio i predstavio Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – remake PS2 igre koju je režirao Kojima. Osim početnog trejlera za najavu, malo smo videli što se gejmpleja tiče. Međutim, čini se da je planirano da remake MGS stigne negde ove godine.

Kao deo promotivnog trejlera koji je Sony objavio detaljno opisujući predstojeće izdanje PS5 za 2024. godinu, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater je naveden, što navodno sugeriše da je trenutno planirano da naslov bude lansiran negde u 2024. godini.

MGS nije bila jedina Konami igra koja je dobila prozor za izlazak, jer je isti trejler takođe istakao da Remake Silent Hill 2 ima izlazak u 2024. godini. Za razliku od MGS, tim iza Silent Hill 2 Remake tvrdi već mesecima da je igra blizu završetka.

Naravno, dok ne dobijemo konkretan datum izlaska, navedeni prozori za izlazak treba da se uzmu sa rezervom. Međutim, bilo bi prilično uzbudljivo da se dva od najvećih Konamijevih franšiza vrate iste godine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More