Uz Black Panther igru, EA možda radi i na Iron Man singlplejer naslovu

0
46

Pre nekoliko nedelja smo čuli da je EA nedavno obezbedio Marvel licencu i da je počeo da radi na novoj igri zasnovanoj na Black Pantheru. Kako se ispostavilo, EA bi mogla imati bar još jednu Marvel igru u radu, a druga je zasnovana na liku Iron Man.

Nakon svog prvobitnog izveštaja prošlog meseca, Džef Grub iz Giant Bomba rekao je da EA radi na drugoj Marvel igri za jednog igrača. Prema izveštaču iz industrije, Tomu Hendersonu, nekoliko ljudi je tvrdilo da će ovo biti igra Iron Man, ali on još nije uspeo da potvrdi te glasine nečim konkretnim.

Nakon neuspeha Anthem, mnogi fanovi su istakli da bi borba, kretanje i opšta igra u odelu dobro funkcionisali za igru Iron Man-a.

Pored ovog naslova Iron Man o kome se priča, takođe se tvrdi da EA radi na igri Black Panther kodnog naziva „Project Rainier“. Taj projekat predvodi Kevin Stivens, bivši potpredsednik Monolith Productions, studija iza igara Middle-Earth: Shadow of Mordor i Shadow of War, koji se pridružio EA prošle godine kako bi pokrenuo novi studio.

EA je nedavno objavila svoj kvartalni izveštaj o zaradi, objavljujući pristojne brojke, pri čemu 70% svojih prihoda dolazi od inicijativa „live service“. Ipak, kompanija je takođe istakla da će igre za jednog igrača biti veoma važne za napredovanje kompanije, što je lepa promena u tonu u poređenju sa prethodnim izjavama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Uz Black Panther igru, EA možda radi i na Iron Man singlplejer naslovu appeared first on PLAY!.

Original Article