Uvedene su napredne kamere sa veštačkom inteligencijom na prometnim mestima u Koimbatoru

0
73
uvedene-su-napredne-kamere-sa-vestackom-inteligencijom-na-prometnim-mestima-u-koimbatoru

Summary

Napredne kamere sa veštačkom inteligencijom (VI) postavljene su na prometnim mestima u Koimbatoru kako bi se obezbedila sigurnost tokom nadolazećeg festivala Dipavali, izjavio je gradski policijski komesar V. Balakrisnan u subotu. Pored toga, najavio je i dalje instaliranje kamera kako […]

Uvedene su napredne kamere sa veštačkom inteligencijom na prometnim mestima u Koimbatoru

Napredne kamere sa veštačkom inteligencijom (VI) postavljene su na prometnim mestima u Koimbatoru kako bi se obezbedila sigurnost tokom nadolazećeg festivala Dipavali, izjavio je gradski policijski komesar V. Balakrisnan u subotu. Pored toga, najavio je i dalje instaliranje kamera kako bi pokrile još veći deo grada i tako sprečile i otkrile zločine.

U skladu sa ovom inicijativom, postavljeno je više od 110 naprednih kamera duž glavnih delova Velike bazar ulice, a dodatne kamere će biti postavljene kako bi se pokrilo i veće područje. Ovo je deo napora policije da obezbedi bezbednost i otkrije potencijalne kriminalce.

Gradski policijski komesar je nakon učešća na edukativnom događaju i medicinskom kampu koje je organizovala Koimbatorska gradska policija u Policijskoj školi za obuku policajaca, istakao da je angažovano više od 2.000 policajaca na prometnim mestima, kao što su Cross Cut Road, Oppanakkara Street i Gandhipuram.

Ovom inicijativom lokalna policija Coimbatore pokušava da poveća bezbednost građana tokom festiviteta Dipavali, koristeći najnovije tehnologije i veštačku inteligenciju kako bi se pravovremeno reagovalo na potencijalne pretnje i sprečili kriminalni činovi.

FAQ:

Q: Ko je postavio napredne kamere sa veštačkom inteligencijom u Koimbatoru?

A: Napredne kamere sa veštačkom inteligencijom su postavljene od strane lokalne policije Koimbatora, kao deo njihovih napora da obezbede sigurnost tokom festivala Dipavali.

Q: Koliko kamera je postavljeno duž Velike bazar ulice?

A: Više od 110 naprednih kamera je postavljeno duž glavnih delova Velike bazar ulice.

Q: Koje oblasti će biti pokrivene dodatnim kamerama?

A: Dodatne kamere će biti postavljene kako bi pokrile veći deo grada Koimbatora i tako sprečile i otkrile zločine.

Read More