Uštedite prostor u stanu sa ovim sklopivim stolom

0
80
ustedite-prostor-u-stanu-sa-ovim-sklopivim-stolom

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su „školjka“ sto (Clamshell Desk) kao alternativu kabastim stolovima koje svi koristimo u svojim domovima. Dizajniran u sklopivom formatu, ovaj sto viri svega 17 cm iz zida kada je sklopljen, a kada se otvori dobijate prostrani radni sto na kojem komotno možete da držite monitor, periferije, zvučnike, kancelarijski materijal i još ponešto.

Lepota ovog školjkastog stola ogleda se u spoju estetike i funkcionalnosti u jednom komadu nameštaja koji se montira na zid. Kada treba da budete produktivni, otvorite sto kao kada biste otvarali laptop naopačke i dobijate odličan radni prostor sa svim potrepštinama. Imate dovoljno prostora za kancelarijski pribor, monitor pa čak možete i laptop da smestite iza monitora. Vertikalni deo stola ima i plutane table sa čiodama, a tu je i web kamera kao i USB portovi sa prednje strane, kao i dugme kojim se aktivira LED traka.

Kada je sto otvoren, njegova velika horizontalna radna površina je savršena da na njoj držite gedžete, mobilne uređaje i druge periferalije poput miša, tastature itd. Imate dovoljno prostora sa strane za notese i šolju kafe, a lepota celog koncepta leži u tome da možete taj veliki radni prostor sa lakoćom da sklopite u zid kada završite, čime štedite prostor, naročito ako živite u malom stanu.

Ovaj školjka-sto ima konstrukciju od brezine šperploče kao i integrisanu pokretnu policu za monitor koja je dovoljna za monitor veličine 27 inča, a tu je i kuka na koju možete da okačite slušalice kada ih ne koristite. Opcioni dodaci uključuju plutane table za čiode kao i Logitech Brio 4K web kameru koja se montira u gornji deo stola. Sto je dizajniran da sakrije kablove, tako da je radna površina uvek čista i nezakrčena, a LED svetla oko stola mogu da se priguše, tako da dobijate funkcionalnu, sklopivu i podesivu radnu stanicu koja se savršeno uklapa u dekor vašeg doma i ispunjava sve vaše potrebe.

Read More