Uskoro počinje beta testiranje mobilne verzije Apex Legends-a

0
96

Krajem ovog meseca počeće testiranje Apex Legends Mobile igre u određenim regijama, a po proverenom sistemu za lansiranje mobilnih naslova, beta će se postepeno otključavati u različitim delovima sveta, slično kao što je Riot Games radio sa League of Legends: Wild Rift mobom za mobilne telefone.

Predstavnici Apex Legends Mobile-a objašnjavaju da je ovo nova verzija igre, koja će ostati verna originalu, a kontrole su specijalno dizajnirane za ekrane na mobilnim i pojednostavljene kako bi obezbedile najnapredniju betl rojal borbu. Za početak, igrači u Indiji i Filipinima će moći prvi da probaju mobilnu verziju betl rojala, a do kraja godine igra će se pojaviti i u drugim regijama širom sveta u obliku zatvorene bete.

Za sada će samo Android korisnici moći da učestvuju u testiranju, ali će vremenom i iOS dobiti podršku. Igra neće podržavati kros-plej, jer je isključivo pravljena sa mobilnim korisnicima na umu, a biće besplatna baš kao i verzije sa PC i konzola. Respawn je obećao i da će otvoriti stranu na digitalnim prodavnicama na kojoj ćete moći da se unapred registrujete i prijavite za bete kako se igra bliži kraju razvoja. Zato pratite Google Play prodavnicu u narednom periodu ako želite da igrate dinamični betl rojal na mobilnim telefonima.

The post Uskoro počinje beta testiranje mobilne verzije Apex Legends-a appeared first on PLAY!.

Original Article