Upute za ručnu instalaciju Kodi 18.9 na Android TV Box (ili bilo koje druge Android aplikacije)

0
32

Kako na novom KODI-ju 19 Matrix većinom još ne rade dodaci za gledanje filmova, serija i TV kanala, snimio sam kratke upute kako na svoj Android uređaj možete ručno instalirati stariju verziju Kodi-ja putem APK datoteke.

Nije ništa komplicirano – s ove adrese http://mirrors.kodi.tv/releases/ preuzmete instalacijsku APK datoteku, porkrenete ju na vašem Android TV Box-u, dopustite instalaciju iz nepoznatih izvora i instalirate.

Svakako ugasite automatsko ažuriranje u Google Play trgovini kako vam se opet ne bi skinula Kodi 19 verzija.

Sad kad imate Kodi 18.9 Leia verziju, možete instalirati Bluethunder build za besplatno gledanje TV programa, filmova i serija uz pomoć mojih uputa: https://bswireless.hr/upute-za-instalaciju-bluethunder-kodi-dodatka-za-besplatno-gledanje-tv-programa-filmova-i-serija/

Kad autori naprave nove verzije dodataka koje će raditi na Kodi 19, javim na svom Youtube kanalu i blogu – pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/.

Na isti način možete instalirati i druge Android aplikacije i na drugim Android uređajim (mobiteli, tableti) – ako vam na primjer trgovina ne radi ili aplikacija nije dostupna u trgovini u državi u kojoj živite. Samo na internetu potražite apk za tu aplikaciju.

Pogledajte upute:

Original Article