Upute kako ručno instalirati aplikacije na Android TV (na primjeru Streamio aplikacije za besplatno gledanje filmova i serija)

0
216

Android TV uređaji nemaju istu trgovinu kao obični Android TV box-ovi već onu baš prilagođenu televizorima u kojoj nema nekih aplikacija koje imaju u običnoj Play trgovini. Na primjer na Android TV trgovini nema Streamio popularne aplikacije za besplatno gledanje filmova i serija. Pa ako ju ipak želite instalirati na Android TV onda to morate napraviti ručno, tako da na Android TV nekako prebacite APK datoteku aplikacije.

Stremio (Free, Google Play) →

To možete preko USB-a, ali je lakše preko aplikacije Send Files to TV koju instalirate na svoj mobitel i na Android TV (ona postoji u trgovini) te s mobitela preko nje pošaljete APK datoteku na Android TV i onda ju instalirate (mobitel i TV moraju biti na istoj mreži):

Send files to TV (Free+, Google Play) →

APK datoteke aplikacija možete preuzeti na web stranicama kao što su apkmirror.com i apkpure.com

Snimio sam kratke video upute cijelog postupka na primjeru Streamio aplikacije za besplatno gledanje filmova i serija pa pogledajte (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Upišite svoju email adresu ako želite dobivati obavijesti o novim člancima na blogu:

LoadingOriginal Article