Uprkos problemima, Star Wars Jedi: Survivor se prodaje duplo bolje nego Fallen Order

0
52
uprkos-problemima,-star-wars-jedi:-survivor-se-prodaje-duplo-bolje-nego-fallen-order

Star Wars Jedi: Survivor je bio jedna od najtraženijih igara godine. Međutim, izlazak je pokvarilo mnogo problema na svim platformama, i na konzolama i na PC-u. Ako zanemarimo bagove, igra je napravila veliki napredak u svemu, pa ne čudi što je prodaja digitalnih kopija nastavka duplirala onu od Fallen Ordera.

Prema izveštaju izdavača o zaradi, koji citira Christopher Dring sa gamesindustry.biz-a “Iako je fizička prodaja pala, sa digitalnim podacima, Star Wars Jedi: Survivor je zapravo premašio prodaju Star War Jedi: Fallen Ordera za više od 30%. To je zato što je digitalni udeo za Survivor gotovo dvostruko veći od onog što je Fallen Order ostvario.”

Treba napomenuti da se ovi podaci o prodaji tiču samo njenog poslovanja u Velikoj Britaniji i nigde drugde – iako su takvi trendovi obično slični na svim tržištima.

Prodaja Jedi Survivora je još neverovatnija kada se uzme u obzir da je igra izašla samo za PC i trenutnu generaciju platformi (PS5 i Series X/S) – što znači da je nadmašila svog prethodnika sa mnogo manje dostupnih sistema.

Žao nam je što je Star Wars Jedi: Survivor izašao u stanju u kojem jeste, pogotovo jer se igra pokazala uspešnom. Nadamo se da će EA i Respawn Entertainment uspeti da reše što više problema što pre.

Although physical sales were down, with the digital data, Star Wars Jedi: Survivor actually beat Star War Jedi: Fallen Order’s launch sales by over 30%. This is because Survivor’s digital accounted almost double what Fallen Order managed

— Christopher Dring (@Chris_Dring) May 8, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More