Upotreba veštačke inteligencije u investiranju u startape: Kako Hubtas pomaže malim investitorima u sticanju udela u budućim Tezlama i Mikerzosoftima

0
85
upotreba-vestacke-inteligencije-u-investiranju-u-startape:-kako-hubtas-pomaze-malim-investitorima-u-sticanju-udela-u-buducim-tezlama-i-mikerzosoftima

Summary

Kada se sagleda tržišna vrednost od 3 triliona dolara koju je dostigla kompanija Apple Inc, teško je zamisliti vreme kada je ova kompanija proizvodila elektroniku u garaži. Tesla Inc je nekoliko puta izbegla bankrot, ali je danas postala jedan od […]

Upotreba veštačke inteligencije u investiranju u startape: Kako Hubtas pomaže malim investitorima u sticanju udela u budućim Tezlama i Mikerzosoftima

Kada se sagleda tržišna vrednost od 3 triliona dolara koju je dostigla kompanija Apple Inc, teško je zamisliti vreme kada je ova kompanija proizvodila elektroniku u garaži. Tesla Inc je nekoliko puta izbegla bankrot, ali je danas postala jedan od najbrže rastućih brendova automobila na planeti. Uprkos neverovatnom usponu ovih kompanija i drugih, one su nekada bile mala preduzeća u svojim ranim fazama, borile se za tržišni udeo i prebrodile najnovije prepreke koje je slobodno tržište postavilo pred njih. Ove kompanije su nadmašile očekivanja i učinile svoje osnivače i investitore veoma bogatim.

Venture kapitalisti danas imaju na raspolaganju mnogo više alata. Nedavni uspon veštačke inteligencije (AI) dao je investitorima novu kategoriju alata koje mogu koristiti. Umesto satima provedenim u obavljanju analiza, inovativni alati mogu sažeti podatke, tražiti određene metrike i automatski izračunavati.

FAQ:

Koja je svrha platforme Hubtas?

Hubtas je lider u pružanju dubinskih uvida o stotinama startapa, nudeći više od 100 podataka za svaki od njih. Ova platforma omogućava investitorima da istraže najinovativnije startape širom sveta i pristupe dubinskoj analizi ovih kompanija pre donošenja odluke o investiranju.

Kako Hubtas menja process provere investicija u startape?

Hubtas je fundamentalno promenio proces provere investicija u startape. Prethodno, investitori bi satima pretraživali stotine startapa koji ih nisu zanimali, dok ne bi pronašli one koji ispunjavaju njihove investicione kriterijume. Sa funkcijom Build Your Own Algorithm, investitori mogu dobijati obaveštenja putem e-pošte o startapima koji ispunjavaju njihov investicioni tezis čim se pojave.

Koje su novosti koje je Hubtas nedavno predstavio?

Kompanija je nedavno predstavila HubtasGPT, chatbot baziran na veštačkoj inteligenciji (AI) koji je obučen na njihovim podacima. Ovaj chatbot može trenutno generisati izveštaje o bilo kojoj od stotina kompanija koje prikupljaju sredstva putem equity crowdfunding-a i koje su dostupne na Hubtas platformi.

Kako platforma StartEngine dopunjava ponudu platforme Hubtas?

StartEngine, još jedna vodeća platforma za investiranje u startape, dopunjuje ponudu Hubtas-a pružanjem raznovrsnog spektra investicionih mogućnosti. StartEngine omogućava pojedincima da investiraju u startape sa minimalnim početnim kapitalom, čineći tako pristupačnim za one koji žele biti deo inovativnih poslovnih poduhvata.

Da li ove platforme demokratizuju process investiranja u startape?

Ove platforme zaista demokratizuju process investiranja u startape, otvarajući vrata većem broju ljudi za ulaganje i pružajući podršku nadolazećim kompanijama od njihovog osnivanja.

Read More