Uplay+ pretplatnički servis je besplatan za korišćenje u narednih nedelju dana

0
111

Kompanija Ubisoft se svim snagama trudi da privuče što veću pažnju na sebe i predstojeći Ubisoft Forward, i to deljenjem besplatnog sadržaja, mada bi možda trebalo više pažnje uložiti u borbu protiv curenja sadržaja.

Šalu na stranu, ova francuska kompanije u znak promocije svojih igara omogućava besplatno korišćenje Uplay+ pretplatničkog servisa na celih nedelju dana. Na ovaj način, svako ko želi, dobija pristup biblioteci koju čini preko 100 igara ovog izdavača, među kojima se nalaze AC: Odyssey, The Division, Ghost Recon Breakpoint i brojne ranije igre.

Ova promocija traje do 27. jula za PC platformu, i pre tog datuma možete pokrenuti promociju korišćenja uPlay+ servisa potpuno besplatno, pod uslovom da ste novi korisnik, što znači da sami možete pokrenuti promo period kad vam odgovara. Ako imate sedam dana odmora na raspolaganju, ova promocija vam može odlično poslužiti da pređete neko od naslova sa Ubisoft oznakom, kao što je recimo Odiseja.

Kompanija Ubisoft će 12. jula na Ubisoft Forward prezentaciji predstaviti nove igre, potencijalno Far Cry 6, a dobićemo nove detalje za one koje su već najavljene, što bi moglo povećati interes kod korisnika koji tek isprobavaju uPlay+, pošto on nudi i rani pristup nadolazećim naslovima.

The post Uplay+ pretplatnički servis je besplatan za korišćenje u narednih nedelju dana appeared first on PLAY!.

Original Article