Uncharted: Legacy of Thieves sistemski zahtevi otkriveni zajedno sa datumom izlaska

0
41

Kao što je ranije procurilo, kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves konačno stiže na PC u oktobru. Nakon brojnih odlaganja ove godine, Uncharted 4 i njegova samostalna ekspanzija, The Lost Legacy, biće dostupni preko Steam i Epic Games Store 19. oktobra. Takođe konačno imamo potvrdu o sistemskim zahtevima računara.

Kao i kod drugih PlayStation PC igara, Soni je preduzeo korake da osigura da su prisutne sve funkcije koje očekujemo. To uključuje prerađen korisnički interfejs sa klizačima za skalu kako bi se bolje iskoristio prostor na ekranu za monitore, sve do podrške za 4K i ultra-široke ekrane, i kompletan paket podešavanja sa opcijama za podešavanje kvaliteta grafike. Igra će takođe podržavati AMD FidelityFX Super Resolution (FSR 2.0), što će omogućiti bolji frejmrejt za većinu korisnika.

Kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves ima širok skup zahteva za PC. Minimalni zahtevi će omogućiti 720p/30FPS igranje, dok preporučene specifikacije ciljaju 1080p/30FPS sa visokim podešavanjima. Postoji kategorija „Performance“ koja cilja na 1440p/60FPS, i na kraju, tu je i „Ultra“ sistemska specifikacija za one koji žele da igraju pri 4K/60FPS sa maksimalnim podešavanjima detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Uncharted: Legacy of Thieves sistemski zahtevi otkriveni zajedno sa datumom izlaska appeared first on PLAY!.

Original Article