Uncharted: Drake’s Fortune dobija Remake?

0
67
uncharted:-drake’s-fortune-dobija-remake?

Sony je u potpunosti prihvatio ideju remastera i remakeova ove generacije. Dva naslova za pokretanje PS5 bile su ponovna izdanja, jedno je bilo Demon Souls, a drugo Spider-Man Remastered. Od tada, Sony je nastavio da ponovo izdaje obe igre The Last of Us u remasterovanoj formi i na putu je da ove godine izda remake igre Until Dawn. Sada se čini da Sony želi da pruži isti tretman Uncharted igrama.

Uncharted: Drake’s Fortune, igra koja je pokrenula prelazak Naughty Dog-a na zrelije igre, razmatra se za remake. Prema Nick Bakeru, postojale su privatne curenja informacija koje sugerišu da Sony razmatra Uncharted Remake, ponovno izgradnju originalne igre od nule.

Nažalost, ‘dokazi’ koje Baker tvrdi da je video su takođe stari nekoliko godina, tako da je to velika napomena. Moguće je da projekat nikada nije ušao u produkciju, ili da je ideja odbačena negde usput. Međutim, s obzirom da nećemo videti novu igru Naughty Dog nekoliko godina, remake za Uncharted bi mogao pomoći da se popuni praznina.

Uncharted Remake bi takođe pružio Soniju priliku da proda igru novoj publici. Uncharted 4 je remasterovan za PS5 i PC 2022. godine, ali mnogi PC igrači su izbegavali igru zbog toga što originalna trilogija nije bila dostupna. Set remastera/remakeova Uncharted igara bi rešio taj problem i predstavio čitav serijal novom talasu fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More