Ubisoftov Roller Champions uskoro odlazi u istoriju, ako je verovati glasinama

0
49

Roller Champions, besplatna akciona igra na rolerima koju je Ubisoft izdao ranije ove godine, uskoro bi mogla biti na udaru ako je verovati Džefu Grubu iz Giant Bomba. Ako je tačno, to znači da bi vesti o propasti igre stigle samo dva meseca nakon objavljivanja.

Govoreći na podkastu Xbox Era, novinar iz Giant Bomb tvrdi da je dobio informacije koje je potom otkrio svojim kolegama dok je bio na temi Ubisoftovih promena i otkazivanja. Ovo nonšalantno otkriće praćeno je kratkim pohvalama za igru, pomešano sa zajedničkim osećanjem da nije dovoljno uzbudljivo da zadrži njihovo interesovanje.

Tek prošlog petka su developeri koji stoje iza Roller Champions-a objavili ažuriranje svojih prioriteta na osnovu povratnih informacija zajednice, uključujući smanjenje otkazivanja, pozive na više platformi i poboljšanja povezivanja. Značajan je cilj „Nastavite da se kotrljate i nastavljate da igrate“, što svakako implicira da tim ima planove da nastavi rad na naslovu. Mada, da su znali da se igra zatvara, nije da bi to nalepili na promotivni materijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

HEY ROLLERS!
We want to share another update on the priorities we’re focused on to get you rolling, based on your awesome feedback over the weeks! 📃
Whether you're fresh meat or a derby pro, your experience is at the core of what we do. So be ready for more to come! 😉 pic.twitter.com/8sXz693qOu

— Roller Champions (@RollerChampions) July 22, 2022

The post Ubisoftov Roller Champions uskoro odlazi u istoriju, ako je verovati glasinama appeared first on PLAY!.

Original Article