Ubisoft za uspeh u 2023. godini nade polaže u Avatar i Assassin’s Creed Mirage

0
29
ubisoft-za-uspeh-u-2023.-godini-nade-polaze-u-avatar-i-assassin’s-creed-mirage

Nedavno je Ubisoft otkrio da je interno otkazao brojne nenajavljene igre i da se izdavač sprema za teška vremena usred usporavanja prodaje i nedostatka rasporeda izdavanja. Iako je Ubisoftova 2022. bila uglavnom prazna, izdavač još uvek ima oko 11 projekata planiranih za objavljivanje u narednoj finansijskoj godini.

Kako je otkrio Insider Gaming, Ubisoft ima 11 igara koje su planirane za izdavanje između aprila 2023. i marta 2024. godine, iako lista ne uključuje mnogo iznenađenja jer se većina ovih projekata već pojavila u procurelim informacijama. Tokom sledeće fiskalne godine, možemo očekivati da ćemo videti Ubisoftove velike igrače, kao što su Assassin’s Creed Mirage i Avatar: Frontiers of Pandora. Nakon poslednjeg odlaganja, Skull & Bones takođe čini ovu listu, ali imajući u vidu rezultate te igre, teško je verovati bilo kom izdanju za nju u ovom trenutku.

Ubisoft takođe ima veliki broj besplatnih igara u izradi, oblasti tržišta igara na koje se Ubisoft više puta borio da probije. ove igre uključuju The Division: Heartland, The Division: Resurgence, xDefiant, Rainbow Six Mobile i Assassin’s Creed Jade, mobilni spin-off za Assassin’s Creed franšizu.

Pored svega toga, Ubisoft takođe radi sa Netflix-om na Assassin’s Creed igri manjeg obima, a kompanija sarađuje sa Oculusom na proizvodnji igre Assassin’s Creed za VR. Konačno, Ubisoft takođe naizgled radi na novom naslovu „The Crew“, koji je u curenju podataka GeForce Now Database nazvan kao Project Orlando.

Na ovoj listi nedostaje nekoliko velikih igara, uključujući Splinter Cell Remake, The Prince of Persia Remake i Ubisoft Massive-ovu igru Star Wars otvorenog sveta. Ovo su neki od najočekivanijih projekata koje je Ubisoft najavio, ali izgleda da su sva tri daleko od objavljivanja.

Uzevši u obzirom nedostatak pažnje oko Skull & Bones i spin-off prirodu Ubisoftovih drugih planiranih naslova za ovu godinu, čini se da će izdavač polagati mnogo svojih nada na Avatar: Frontiers of Pandora. Ako se ta igra na kraju drži umornih i preterano korišćenih Ubisoftovih formi otvorenog sveta na koje smo navikli da vidimo, onda bi Ubisoftu ovo mogla da bude još jedna teška godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More