Ubisoft u problemu? Otkazao 3 igre i ponovo odložio Skull & Bones

0
37
ubisoft-u-problemu?-otkazao-3-igre-i-ponovo-odlozio-skull-&-bones

Ubisoft je otkazao tri nenajavljene igre i ponovo odložio svoju dugo očekivanu piratsku avanturu Skull & Bones, za koju se tek sada čini da nikada neće izaći.

Objavljujući ove vesti, kompanija je rekla da se „suočava sa velikim izazovima jer industrija nastavlja da se pomera ka mega-brendovima i dugotrajnim naslovima koji mogu da dopru do igrača širom sveta, preko platformi i poslovnih modela“.

Ubisoft je rekao da je proveo poslednje četiri godine pokušavajući da prilagodi svoje najveće brendove (Assassin’s Creed, Far Cry, Ghost Recon, Rainbow Six i The Division) ovim konvergentnim trendovima.

„Međutim, igre iz ove investicione faze tek treba da budu puštene u prodaju, dok naša nedavna lansiranja nisu uspela onako kako se očekivalo.

Kompanija je saopštila da je prodaja softvera tokom ključne praznične sezone bila „izrazito i iznenađujuće sporija nego što se očekivalo“, a među igrama su Mario + Rabbids: Sparks of Hope i Just Dance 2023 koje nisu ispunile očekivanja.

Skull and Bones — koje je posle niza prethodnih odlaganja trebalo da bude objavljeno u martu — sada će stići „rano“ u Ubisoftovoj sledećoj fiskalnoj godini (2023-24), koja traje od aprila ove do marta 2024. godine.

Kompanija je navela da se „dodatno vreme već isplatilo i donelo impresivna poboljšanja njegovog kvaliteta, što je potvrđeno nedavnim testovima za reprodukciju“, i da očekuje da će „igrači biti pozitivno iznenađeni njegovom evolucijom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More