Ubisoft radi na Battle Royale pucačini – Hyper Scape

0
42

Žanr Battle Royale igara je i dalje izuzetno popularan među multiplejer pucačinama, sa Fortnite, CoD: Warzone i Apex Legends kao predvodnicima, a sada i francuska kompanija Ubisoft planira da prihvati ovaj trend.

Prema nekim navodima, Ubisoft će uskoro zvanično predstaviti multiplejer pucačinu Hyper Scape, koja će biti besplatna za igranje i treba se pojaviti u prvoj polovini jula.

Hyper Scape će biti futuristička pucačina i predstavljanje će teći po novom trendu gde strimeri promovišu igru na Twitchu svojim fanovima, kao što je bilo slučaj sa Warzone i Apex Legends, ali izvor navodi da će se sa ovim naslovom prikazati do sada neviđena integracija.

Predstavljanje igre će se navodno odligrati uskoro, tako da će proći jako kratak period između najave i izlaska. Nakon toga ostaje samo da vidimo da li će Ubisoft uspeti da se probije sa ovom pucačinom na tržištu punom konkurencije.

Sources: today Ubisoft will tease a new game code-named "Prisma Dimensions", which is actually a new AAA multiplayer fast-paced FPS Battle Royale from Ubisoft Montreal (R6, AC) named Hyper Scape pic.twitter.com/2hza3P7rz1

— Rod "4475 SR & Immortal peak" Breslau (@Slasher) June 29, 2020

The post Ubisoft radi na Battle Royale pucačini – Hyper Scape appeared first on PLAY!.

Original Article