UbiSoft pozvao ljude da vide kako “stvarno ruše vlade” u The Division 2

Marketing je u današnje vreme postao dosta naporan biznis, gde vam treba stvarno dobra taktika kako biste privukli potencijalne mušterije, pa tako viđamo sve agresivnije reklamne kampanje.

Takvom trendu se pridružila i kompanija Ubisoft koja je u mejlu-pozivnici igračima za učestvovanje u predstojećoj beti napisala “Dođite da vidite kako izgleda stvarno gašenje vlade”.

Ovakav poziv na igranje The Division 2 bete se odnosi na trenutne tenzije u vladi SAD-a i njenog gašenja nastalog zbog zahteva Donalda Trampa da se izgradnja zida na granici sa Meksikom finansijski podrži sumom od skoro 6 milijardi dolara direktno iz budžeta.

Ubisoft je ubrzo shvatio kakvu je grešku napravio, pa se u drugom mejlu izvinio zbog prethodne poruke.

Sve ovo dolazi pomalo intrigantno(iako na neki način izgleda smešno) zato što je prošle godine iz kompanije stigla izjava da njihove igre, a pogotovu The Division 2, nemaju veze sa politikom i da je njihov stav da ne mogu otvoreno govoriti o trenutnim političkim problemima.

https://twitter.com/SkillUpYT/status/1091195387170324480/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1091195387170324480&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pcgamer.com%2Fubisoft-apologizes-for-the-division-2-email-promising-a-real-government-shutdown%2F

Original Article