Ubisoft potvrdio novo odlaganje za XDefiant

0
48
ubisoft-potvrdio-novo-odlaganje-za-xdefiant

Nakon nedavnih izveštaja insajdera, tim iza XDefiant, Ubisoftovog predstojećeg šutera, potvrdio je da je igra nažalost ponovo odložena. Iako je igra imala vrlo obećavajući prikaz u 2023. godini, igra nije ispunila cilj za izlazak u četvrtom kvartalu i sada su šanse da će igra biti objavljena “početkom 2024.” sve manje.

XDefiant je prvobitno trebao biti lansiran u oktobru 2023. godine, ali je odložen na neodređeno vreme zbog “neusklađenosti u iskustvu igre”. Čak i ako developer nije podelio novi datum izlaska, najnoviji finansijski izveštaj Ubisofta navodi da će igra biti objavljena do kraja marta 2024. godine. Kako se kraj meseca približavao, a nije bilo zvaničnih najava iz studija, fanovi su predvideli da će FPS dobiti još jedno odlaganje.

Na tugu mnogih, upravo se to dogodilo. U ažuriranju, Ubisoft San Francisco je otkrio da se dalja poboljšanja moraju proceniti pre nego što se igra može objaviti.

Kao deo procesa evaluacije, razvojni tim planira da sprovede 12-časovnu sesiju testiranja servera na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series X|S kako bi se utvrdile mogućnosti servera pod stresom. Nakon što se test servera završi, Ubisoft San Francisco planira da podeli novi datum izlaska.

Update on XDefiant- pic.twitter.com/kVBt9GlQvn

— XDefiant (@PlayXDefiant) March 29, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More