Ubisoft potvrdio da ne radi na Blade igri

0
31

Nedavno je bilo mnogo buke oko Marvelovih igara, a glasine koje upućuju na nove igre Black Panther i Iron Man su otkrivene, zajedno sa drugim poznatim projektima. Ove nedelje se počelo širiti glas da Ubisoft radi na igri zasnovanoj na Blade franšizi, koja takođe dobija novi film sledeće godine, ali Ubisoft je brzo izašao da demantuje te glasine.

Glasine su počele kada su dva glumca objavila slike na kojima snimaju snimanje pokreta. Na jednoj slici se vidi logo Ubisofta, a na drugoj slici vidimo dasku sa klaperom na kojoj je ispisano Marvel, kao i B. Tarik, koji režira predstojeći Blade film za Marvel.

Haštagovi korišćeni u objavama na Instagramu takođe su upućivali na Ubisoft igre, snimanje pokreta i glumu, dodajući ulje na vatru. Ubisoft obično ćuti o curenjima i retko odgovara, ali u ovom slučaju, izdavač je smatrao da je to neophodno, negirajući da postoje planovi za Blade igru u Ubisoftu:

„Izvinite što razbijamo glasine, ne pravimo Blade igru, ali jedva čekamo da vidimo šta naši prijatelji u Marvel studiju spremaju za film sledeće godine“, saopštila je kompanija.

Marvel bi trebalo da objavi novi Blade film 2023. godine, a Blejd će se takođe pojaviti kao igrivi lik u Marvel’s Midnight Suns, predstojećoj strateškoj igri Firaxis, studija iza XCOM-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ubisoft potvrdio da ne radi na Blade igri appeared first on PLAY!.

Original Article