Ubisoft otkazao nastavak za Immortals Fenyx Rising

0
56
ubisoft-otkazao-nastavak-za-immortals-fenyx-rising

Davne 2020. godine, Ubisoft je objavio Immortals Fenyx Rising i iako nije bio veliki prodajni hit, igra je dobila pristojan prijem. Ubisoft Quebec je neko vreme radio na nastavku, ali nažalost, izdavač je sada zaustavio sve zbog zabrinutosti oko potencijala rasta za franšizi.

Prema glasinama, Ubisoft je nedavno otkazao nastavak Fenyx Rising zbog “izazova oko uspostavljanja franšize”. Izgleda da su lansiranje i dugoročna prodaja originalne igre ostavili Ubisoft sa malo poverenja da bi nastavak mogao doneti porast.

U odgovoru na priču, portparol Ubisofta potvrdio je da je nedavno preusmerio “neke kreativne timove i resurse unutar studija Quebec”. Sada će tim Fenyx Rising raditi na drugim neobjavljenim projektima, poput jedne od mnogih igara Assassin’s Creed koje Ubisoft trenutno razvija.

Ubisoft je takođe otkazao nekoliko drugih neobjavljenih projekata ranije ove godine kao deo zaokreta unutar izdavača da se utrostruči na svojim najpoznatijim IP-ovima. To znači da ćemo u narednih nekoliko godina videti mnogo više Assassin’s Creed-a, kao i novih Tom Clancy igara i možda novog Far Cry-a i Watch Dogs-a negde između.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More