Ubisoft otkazao 4 projekta, među kojima Splinter Cell VR i Ghost Recon Frontline

0
58

Ubisoft je ove nedelje objavio svoj kvartalni izveštaj o zaradi, otkrivajući višestruka kašnjenja i otkazivanja. Ne samo da je predstojeća Avatar igra odložena, već su čak četiri projekta otkazana – Ghost Recon Frontline, Splinter Cell VR i dva nenajavljena projekta.

Kako je izvestio VGC, tokom poziva sa investitorima, Ubisoft je potvrdio da je njegova planirana igra Splinter Cell VR otkazana. Pored toga, Ghost Recon-ov besplatni spin-off battle royale, Frontline, takođe je ukinut. Od dva otkazivanja, Splinter Cell VR bi mogao biti najviše iznenađujući, jer stealth igra može da funkcioniše veoma dobro u VR formatu. Što se tiče Ghost Recon Frontline-a, tu igru su fanovi kritikovali kada je prvi put najavljena, tako da je njeno otkazivanje bilo možda najbolji potez.

Druga dva projekta koja je Ubisoft otkazao su bile nenajavljene igre, tako da za sada nemamo više detalja, ali s obzirom na Ubisoftovu istoriju sa curenjem podataka, pretpostavljamo da će priča izaći u nekom trenutku.

Ubisoft je takođe odložio Avatar: Frontiers of Pandora, koji je trebalo da bude njegovo najveće izdanje za prazničnu sezonu. Ipak, Ubisoft bi trebalo da ima dobar Q4, zahvaljujući Mario + Rabbids Sparks of Hope, Skull and Bones i potencijalno Assassin’s Creed Rift.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ubisoft otkazao 4 projekta, među kojima Splinter Cell VR i Ghost Recon Frontline appeared first on PLAY!.

Original Article