Ubisoft navodno otkazao Watch Dogs multiplejer igru

0
52
ubisoft-navodno-otkazao-watch-dogs-multiplejer-igru

Nedavno smo saznali da je Ubisoft otkazao brojne nenajavljene projekte, od kojih su neki bili drugačiji pristupi Battle Royale formuli. Prema nedavnom curenju, jedan od ovih otkazanih projekata bila je nova Watch Dogs igra.

Glasine koje se proširile internetom ove nedelje tvrde da je Ubisoft radio na igrici Watch Dogs battle royale, ali ovde je preokret formule u tome što je bila fokusirana na stealth elemente. Kao Watch Dogs igra, igrači bi pokušavali da se stope sa NPC-ovima u okruženju kako bi izbegli da ih drugi igrači uhvate.

Dok pokušavate da se maskirate kao NPC da biste izbegli otkrivanje, takođe biste morali da skupljate loot u Watch Dogs verziji Tokija. Kada biste se pripremili, onda bi krenuli u ofanzivu i lovili druge igrače koji se kriju širom mape. Ulaskom u vatrenu borbu, imali biste pristup velikom broju oružja, od klasičnog DedSec pištolja za omamljivanje do smrtonosnijeg oružja.

Tim koji očigledno radi na ovom projektu od tada je prebačen na XDefiant, novu pucačinu u koju Ubisoft polaže velike nade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More