Ubisoft najavljuje remastere starijih Assassin’s Creed igara

0
45
ubisoft-najavljuje-remastere-starijih-assassin’s-creed-igara

PCPress.rs Image

Stariji naslovi iz serijala Assassin’s Creed uskoro će dobiti moderna preuređenja, verovatno sa boljom grafikom i drugim poboljšanjima za novije konzole i snažnije PC računare. Yves Guillemot, CEO Ubisoft-a, otkrio je u intervjuu na sajtu kompanije da su remasteri Assassin’s Creed igara u pripremi kada je upitan šta je sledeće za franšizu. Remasteri će omogućiti kompaniji da ponovo poseti i modernizuje starije svetove koje je stvorila, objašnjavajući da “postoje svetovi u nekim od starijih Assassin’s Creed igara koji su i dalje izuzetno bogati.”

PCPress.rs Image

Planovi za buduće Assassin’s Creed igre

Guillemot je takođe rekao da je cilj Ubisoft-a da Assassin’s Creed igre izlaze redovnije, “ali ne da svake godine budu ista iskustva.” Nadolazeća igra Assassin’s Creed Hexe, smeštena u vreme suđenja vešticama u Svetom rimskom carstvu, biće “veoma drugačija igra od Assassin’s Creed Shadows,” rekao je. Shadows je smešten u Japan na kraju Sengoku ere i sadrži stvarne događaje i istorijske ličnosti iz tog perioda, uključujući feudalnog gospodara Odu Nobunagu. Biće dostupna širom sveta 15. novembra.

Iako Guillemot nije rekao koje naslove Ubisoft prepravlja, Kotaku je ranije izvestio da radi na novoj verziji Black Flag-a. Akciono-avanturistička igra, koja se fokusira na pirate iz 18. veka, objavljena je 2013. godine i bila je jedan od najomiljenijih naslova u franšizi. Ubisoft se takođe očekuje da lansira novu platformu pod nazivom “Animus hub” koju igrači mogu koristiti za pokretanje i igranje igara iz franšize na isti dan kada Shadows bude dostupan. Animus hub, ranije poznat kao Infinity, mogao bi potencijalno biti i prodavnica, a ako je to tačno, onda je logično da Ubisoft radi na više AC izdanja koja može prodavati putem huba.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.