Ubisoft najavio još 2 Assassin’s Creed igre – jedna od njih vodi u Japan

0
22

Ubisoft Forward održan u vikendu za nama je bio izuzetno uzbudljiv za sve fanove izdavačevih franšiza, a pogotovu vezano za budućnost Assassin’s Creed igara.

Francuski izdavač je zvanično predstavio narednu igru – Assassin’s Creed Mirage – koja će se vratiti korenima i odigravaće se u Bagdadu. Pored nje bilo je spomena o još 3 AC igre, od kojih su 2 sada prvi put predstavljene.

Sledeća glavna igra koja će biti objavljena nakon Assassin’s Creed Mirage, je kodnog naziva Project Red. Pored toga, francuska kompanija je otkrila još jednu zanimljivu AC igru, kodnog naziva Project Hexe. Ubisoft je takođe podelio trejlere sa najavama za ove dve AC igre koje možete pronaći ispod.

Assassin’s Creed Project Red će odvesti seriju u Feudalni Japan, igra o kojoj se govori već više od pet godina. S druge strane, radnja projekta Hexe biće smeštena u Evropu iz 16. veka tokom ere lova na veštice.

I… to je to. Nepotrebno je reći da ove dve AC igre neće uskoro biti objavljene. Teoretski gledano, gledamo na izdanja iz 2024. ili 2025. godine.

Uživajte u trejlerima

Experience the full Shinobi fantasy in our future open world RPG title set during Feudal Japan: Assassin’s Creed Codename RED.#AssassinsCreed pic.twitter.com/vr15LIvjej

— Assassin's Creed (@assassinscreed) September 10, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ubisoft najavio još 2 Assassin’s Creed igre – jedna od njih vodi u Japan appeared first on PLAY!.

Original Article