Ubisoft nagoveštava jaku postavku igara za E3 2023

0
56
ubisoft-nagovestava-jaku-postavku-igara-za-e3-2023

Iako je objavljeno da će velika imena kao što su Sony, Nintendo i Microsoft ove godine preskočiti E3, nismo sigurni u status drugih izdavača, kao što su Ubisoft, Square Enix, Capcom i drugi. Ubisoft je sada potvrdio svoje gostovanje na E3 ove godine.

U razgovoru sa GamesIndustry.biz, portparol Ubisofta je potvrdio da će izdavač učestvovati na E3 ove godine: „E3 je poseban trenutak za našu industriju i uzbuđeni smo što ćemo predstaviti našu snažnu postavu u Los Anđelesu u junu.”

Ubisoft još uvek ‘finalizuje’ svoje planove za jun, ali već imamo dobru ideju šta da očekujemo. Za početak, Assassin’s Creed Mirage izlazi ove godine i glavni je kandidat za ovakav događaj. Pored odlaganja, Avatar: Frontiers of Pandora bi takođe trebalo da bude objavljen ove godine i verovatno će biti veliki deo Ubisoft-ove prezentacije ove godine.

Ubisoft je takođe nedavno otkrio da radi na The Crew Motorfest, a obzirom na to da je igra ponovo odložena, možda bismo još jednom videli Skull & Bones na E3. Ako se razvoj konačno vrati na pravi put za Prince of Persia Remake, onda ćemo možda i to videti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More